Questions? Appelez-nous au +32 50 950 912

Retour Policy

14 Dagen niet goed geld terug garantie
Indien een product niet aan uw kwaliteitseisen voldoet kunt u binnen 14 dagen na factuurdatum een aanspraak maken op onze niet goed geld terug garantie. Wij leveren dan kosteloos een vervangend product. Ruilen voor een willekeurig ander product of crediteren is ook mogelijk, bij naleven voorwaarden. 

Voorwaarden voor retourneren

Hoe er rekening mee dat we alleen heel gespecialiseerde en quasi-custom made toestellen op de site hebben. Stuur binnen de 14 dagen een mail naar sales@camera-ir.com met de vermelding van het bestelnummer, de product code en het serie nummer van het product.

Het product moet ons binnen de 2 weken terug bereiken.Het product moet in de originele verpakking zijn.Alle onderdelen ook in onbeschadigde verpakking.Het product mag niet reeds geregistreerd zijn, noch opgenomen beelden bevatten.

Retourneren
Na aanmelding van 'een retour' sturen wij u per e-mail een retournummer en retouradres. Wij verzoeken u de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen en deze naar het retouradres te sturen. Na ontvangst en controle wordt uw vervangende bestelling verstuurd of ontvangt u een creditfactuur.

Met betrekking tot de retourkosten hanteren we de volgende richtlijnen:

Verkeerd geleverd (onze vergissing):
De retourkosten zijn voor onze rekening , de producten worden door onze bezorger bij u opgehaald. U ontvangt per e-mail de exacte retourprocedure, afgestemd op uw wensen en situatie.

Verkeerd besteld (uw vergissing):
In dit geval zijn de retourkosten voor uw eigen rekening, dit geldt ook voor retourneren onder de niet-goed-geld-terug garantie. U ontvangt een creditfactuur voor de geretourneerde producten minus Euro 50 admin en ophalings kosten, deze dient u nog aan ons te voldoen. Producten moeten ongeopend in de originele verpakking worden geretourneerd. Wij verzoeken de producten degelijk te verpakken om beschadiging te voorkomen. De retourprocedure krijgt u na uw aanvraag per e-mail toegestuurd, afgestemd op uw wensen en situatie. U kunt er o.a. voor kiezen om de producten zelf te retourneren of door onze bezorger bij u op te laten halen.

Maatwerk en speciaal voor u bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden.